بررسی آخرین دستاوردهای حوزه پایداری انرژی در یک کنفرانس علمی

بررسی آخرین دستاوردهای حوزه پایداری انرژی در یک کنفرانس علمی

به گزارش مینی کامپیوتر، نخستین دوره کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری با حضور پژوهشگران و صاحب نظران و با هدف عرضه آخرین دستاوردها و پژوهش های حوزه پایداری انرژی توسط دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید.



به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از ایسنا، نخستین دوره کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری با حضور سازمان های بین المللی و دانشمندان برجسته ای از کشورهایی چون انگلیس، روسیه، مجارستان، اسکاتلند، اتریش و... در کتابخانه ملی شروع به کار کرد.

سیدعباس موسوی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف در آیین افتتاح این کنفرانس ضمن خوش آمدگویی به شرکت کنندگان اظهار داشت: برای ما افتخار بزرگی است که با برگزاری کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری، محققان و متخصصان حوزه های مختلف انرژی مانند سیاست و برنامه ریزی انرژی، حاکمیت و مدیریت انرژی و امنیت انرژی را گرد هم آوریم.

وی در ادامه به اهداف این کنفرانس اشاره نمود و اظهار داشت: پرداختن به مسائل جدید فنی، تجاری و به اشتراک گذاشتن نتایج تجربی پرارزش پژوهشگران در زمینه تاب آوری انرژی و پایداری، هدف اصلی این کنفرانس بین المللی است و کارگاه های آموزشی، سخنرانی های کلیدی، عرضه مقالات و پوسترها، برنامه های اصلی این کنفرانس چهار روزه خواهند بود.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد؛ در قسمت دیگری از این رویداد بین المللی، شرکت ها و بخش های دولتی و خصوصی آخرین دستاوردها و توانمندی های خویش را در چارچوب نمایشگاهی عرضه خواهند داد.

وی در انتها اظهار امیدواری کرد که با برگزاری این کنفرانس، همکاری خوبی میان سازمان های دولتی و خصوصیِ کشورهای مختلف ایجاد شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شریف، مجید عباسپور دبیر کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری هم در این خصوص اظهار داشت: سعی شده تا در این کنفرانس ارتباط خوبی میان دانشگاه های داخلی با پژوهشگران و استادان کشورهای منطقه به وجود آید و امیدوار هستیم با عنایت به NGO سازمان ملل که در ایران فعالیت جدی دارد بتوانیم این حلقه ارتباطی و همکاریهای بین المللی را با استفاده از جدید ترین دانش روز در جهت بهره وری دانش زیست محیطی و استفاده از انرژی های پاک در کشورمان فراهم نماییم.

وی اضافه کرد: در حوزه دانش فنی و تکنیکی این همکاری ها بشدت احساس می شد و با عنایت به این نیاز تلاش شده تا با حضور استادان و پژوهشگرانی از کشورهای مجارستان، اسکاتلند، ایرلند، روسیه، ترکیه، اتریش، مالزی، عراق، ازبکستان و پاکستان، نشست هایی در زمینه ی انرژی پایشی یا مسائل در ارتباط با سرمایه گذاری و حکمرانی در حوزه انرژی، با حضور نماینده هایی از دستگاههای دولتی و پژوهشگران و متخصصان داخلی و بین المللی داشته باشیم.

دبیر کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری خاطرنشان کرد: در این کنفرانس در چارچوب ورکشاپ و TEDTALK برنامه هایی با حضور کارشناسانی از یاسا (موسسه بین المللی تحلیل و بررسی نظام های کاربردی) و با هدف نزدیک تر کردن بخش های دولتی و دانشمندان و پژوهشگران داخلی با جدید ترین دستاوردهای حوزه انرژی، آب و محیط زیست فراهم گشته است. همینطور در نظر داریم تا در پژوهشگاه انرژی و آب هم دبیرخانه ای دائمی برای همکاریهای دائمی داخلی و بین المللی تعریف نماییم تا در طول سال این حلقه ارتباطی میان جامعه دانشگاهی وجود داشته باشد.

بر اساس تاکید دانشگاه شریف؛ این کنفرانس می تواند فرصت مناسبی برای آشنایی و ارتباط با اساتیدِ به روز و شرکتهای حرفه ای و همینطور اطلاع از آخرین سیاست های در ارتباط با تاب آوری و پایداری انرژی در جهان باشد.





منبع:

1403/02/03
14:33:32
5.0 / 5
99
تگهای خبر: دانشگاه , شركت , فعالیت , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
مینی کامپیوتر