یك متخصص تغذیه تاكید كرد؛

تغذیه دوران نقاهت بیماران كرونایی چگونه باید باشد

تغذیه دوران نقاهت بیماران كرونایی چگونه باید باشد

به گزارش مینی کامپیوتر عضو هیات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ارتباط با تغذیه بیماران کرونایی در دوران نقاهت بیماری، سفارش هایی را بیان نمود.


به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از مهر، سیده زهرا شریعت پناهی، به افرادی که دوران نقاهت بیماری کرونا را طی می کنند، سفارش کرد: مصرف دمنوش ها، میوه و سبزی ها به علت دارا بودن املاح و ویتامین ها انتخاب خوبی برای کاهش التهاب در روزهای نقاهت کرونا هستند و حالت نشاط آور و توان زایی در این افراد را به دنبال دارد. به نقل از ایشان، بیماران کرونایی در روزهای نقاهت بیماری گرفتار مشکلاتی نظیر کاهش وزن، از بین رفتن بافت عضلانی، کاهش اشتها، مشکلات تنفسی، خستگی، اختلالات بویایی و چشایی می شوند که باید با مصرف غذاهای پرکالری و پروتئین جبران شود. عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه اضافه کرد: غذاهایی که از پروتئین بیشتری شامل گیاهی یا حیوانی نظیر سوپ ها، گوشت ها و لبنیات برخوردار می باشند، می توانند کاهش وزن و عضله در دوران نقاهت کرونا را بهبود بخشند. دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مصرف دمنوش ها در روزهای نقاهت کرونا را مفید برشمرد و اظهار نمود: مصرف دمنوش ها انتخاب خوبی برای کاهش التهاب در میان بیماران مبتلا به کرونا هستند چونکه با کاهش التهاب، حالت نشاط آوری و توان زایی در فرد بوجود می آورد. به نقل از ایشان، مصرف میوه و سبزی هم به علت افزایش دریافت ویتامین ها و املاح باید در این دوران بیشتر مصرف شود. این متخصص تغذیه ضمن اشاره به وجود کم اشتهایی، مشکلات تنفسی و خستگی زودرس در روزهای نقاهت بیماران کرونایی اظهار داشت: این افراد باید تعداد وعده های غذایی خویش را افزایش داده و حجم آن هر وعده را کاهش دهند. باید هر دو ساعت غذاهای با حجم کم ولی پرکالری و پر پروتئین، مصرف کنند. عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: بیماران بی اشتها در دوران نقاهت بیماری کرونا باید غذاهایی نظیر شیر و عسل، میوه های طبیعی، عصاره گوشت و سوپ های میکس شده که نیازی به جویدن ندارند و به صورت مایع هستند را مصرف کنند. شریعت پناهی تصریح کرد: بیمارانی که با اختلال چشایی مواجهند، باید در پخت غذاها، از آبلیمو و ادویه های طعم دار استفاده کنند تا تمایل بیشتری به خوردن غذا پیدا کنند. دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: برای تمامی افرادی که دوران نقاهت بیماری کرونا را سپری می کنند دریافت انرژی، پروتئین و مایعات کافی لزوم دارد.


منبع:

1400/01/19
23:04:21
5.0 / 5
422
تگهای خبر: دانشگاه , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
مینی کامپیوتر