موفقیت یک شرکت فناور در بومی سازی لیزر کم توان برای کاهش درد

موفقیت یک شرکت فناور در بومی سازی لیزر کم توان برای کاهش درد

یک شرکت دانش بنیان فعال در زمینه تجهیزات پزشکی با بومی سازی دو دستگاه لیزرتراپی کم توان و تحریک مغناطیسی، نیاز کشور به واردات این دو محصول را مرتفع کرد.


به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مریم نوربخش مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباب کاربرد لیزرتراپی کم توان در محدوده توان زیر ۵۰۰ میلی وات در زمینه هایی همچون پزشکی و فیزیوتراپی اظهار داشت: کاربرد این محصولات فناور، در درمان بیماریهای مختلف و انواع دردها تایید شده و دارای قابلیت های مختلفی برای درمان انواع زخم ها، التهاب ها و دردها است.
این فعال حوزه فناوری می گوید: این محصول دانش بنیان، حالا نیاز جامعه درمانی را برطرف کرده است و در فاز بعدی، محصولی برای تحریک مغناطیسی مغز (TMS) تجاری سازی می شود.
به گفته وی، در این محصول که مبتنی بر یک روش غیرتهاجمی است، با القای یک میدان مغناطیسی خاص ازطریق یک سیم پیچ عایق و بصورت پالس های کوتاه مدت روی نقاط مشخصی از جمجه انجام می شود تا عوارض ناشی از عارضه هایی همچون سکته مغزی کم شود.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: این محصول دانش بنیان تا حالا تست های حیوانی را سپری کرده و درحال نهایی کردن بخش های مختلف و پایداری دستگاه است.
وی اضافه کرد: هر دو محصول در زمینه سلامت، بالینی و پژوهشی کاربرد دارد و پیش بینی می شود برای پوشش ۳۰ درصدی فیزیوتراپی های کشور، حداقل ۲ هزار دستگاه لیزرتراپی نیاز باشد.
نوربخش بیان کرد: برای تامین نیاز ۳۰ درصد از حوزه روانپزشکی کشور، حداقل ۵۰۰ دستگاه مورد نیاز است که در صورت وجود سرمایه در گردش، این شرکت قادر به ساخت سالانه ۱۰۰ دستگاه خواهد بود.
به گفته وی، مزیت اصلی نوآوری در این محصول، قابل حمل بودن، سبک بودن و امکان شارژ مجدد آنست که این خاصیت ها، حدودا در هیچ دستگاه لیزرتراپی ایرانی و خارجی که خوشه ای و دارای چندین توان و طول موج باشد، وجود ندارد.
نوربخش اظهار داشت: این شرکت هم اکنون صادرات را آغاز نموده و با بهره گرفتن از تجربه های خود در تولید و توسعه محصولات حوزه سلامت، توانسته است صادرات هر دو محصول لیزرتراپی و تحریک عصبی مغز را بعنوان برنامه ای جدی دنبال کند.
وی همین طور اشاره کرد: میزان ارزآوری این شرکت با قیمت ارزی محصول لیزرتراپی برای هر نمونه، میانگین ۳۰۰ تا ۵۰۰ دلار است که با صادرات حداقل ۵۰۰ نمونه ایران ساخت از این محصول حدود ۲۰۰ هزار دلار درآمد ارزی برای کشور حاصل خواهد شد.
این فعال حوزه دانش بنیان اضافه کرد: دستگاه تحریک عصبی مغز نیز می تواند تا آخر سال با قیمت ارزی ۲۵ هزار دلار روانه بازار شده و صادرات حداقل هفت نمونه از این محصول ایران ساخت، ارزآوری ۱۳۰ هزار دلاری را به دنبال خواهد داشت.

1400/07/26
09:44:33
5.0 / 5
856
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
مینی کامپیوتر