با پذیرش ۲۱۰ مقاله؛

برگزاری دومین همایش ملی روان درمانی ایران در دانشگاه محقق اردبیلی

برگزاری دومین همایش ملی روان درمانی ایران در دانشگاه محقق اردبیلی

به گزارش مینی کامپیوتر، اردبیل معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اظهار داشت: دومین همایش ملی روان درمانی ایران با پذیرش ۲۱۰ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار گردید.


جبرائیل رزمجو ۲۳ خرداد در دومین همایش ملی روان درمانی ایران در دانشگاه محقق اردبیلی ضمن اشاره به فعالیتهای این دانشگاه، اظهار داشت: دانشگاه محقق اردبیلی به تازگی با صعود ۲۰۰ پله ای بعنوان یکی از ۴۰۰ دانشگاه برتر جهان در رتبه بندی کلی تأثیر تایمز ۲۰۲۳ انتخاب شده است.
وی ادامه داد: دانشگاه محقق اردبیلی در این رتبه بندی جهانی رتبه اول در میان دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رتبه دوم پس از دانشگاه علوم پزشکی ایران در میان تمام دانشگاه های کشور را کسب کرده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ضمن اشاره به حمایت های نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل و استاندار اردبیل از دانشگاه محقق اردبیلی، خاطرنشان کرد: حضور پراستنادترین پژوهشگر حوزه علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر کشور در این دانشگاه هم مایه افتخار دانشگاه و استان است.
وی ضمن اشاره به برگزاری همایش های مختلف ملی و بین المللی در این دانشگاه، اظهار داشت: دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی یکی از دانشکده های فعال دانشگاه در برگزاری این همایش ها است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح نیا سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه انسان باید شاکرانه زندگی کند، اظهار داشت: دانشجویان قشر مهمی از جامعه هستند و آینده کشور به دست دانشجویان رقم خواهد خورد.
وی با اشاره به اینکه وقتی انسان به آثار تاریخی و هنری قدیمی نگاه می کند احساس می کند که شی و یا بنا با انسان حرف می زند، اضافه کرد: این زندگی، پویایی و جاری در زمین و زمان بودن به خاطر روحی است که سازنده و خالق این اثر در او دمیده است.
محمد نریمانی رئیس دومین همایش ملی روان درمانی ایران هم اظهار داشت: در این همایش ۲۱۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفته و تعدادی هم به صورت منتخب در سه پنل تخصصی عرضه می شود.
وی با اشاره به اینکه مشاوران در صف اول مبارزه با صدمه های اجتماعی قرار دارند، اضافه کرد: نیروی انتظامی هم در کنار مبارزه با این صدمه ها، در بحث جلوگیری از صدمه ها نقش مهمی دارد.
رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی اظهار داشت: دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی علاوه بر این که در جهت ارتقای دانشگاه وظیفه دارد، در برابر کاهش صدمه های اجتماعی هم وظیفه اساسی بر عهده دارد.
رئیس دومین همایش ملی روان درمانی ایران با اشاره به اینکه با برنامه ریزی های انجام گرفته طی سالجاری ۱۲ همایش ملی و بین المللی در این دانشکده برگزار می شود، خاطرنشان کرد: فعالیتهای علمی نباید صرفاً به برگزاری همایش محدود شود، بلکه لازم و ضروریست تا فعالیتهای پژوهشی تقاضامحور هم انجام گیرد.
وی به لزوم احصای اولویت های تحقیقاتی سازمان ها و دستگاههای اجرایی و در اختیار قراردادن دانشگاه ها تصریح کرد و اظهار داشت: برگزاری کرسی های آزاداندیشی در سطح ترویجی و نوآوری هم در این دانشکده در حال انجام می باشد.




منبع:

1402/03/24
12:04:27
5.0 / 5
245
تگهای خبر: دانشگاه , فعالیت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
لینک دوستان مینی كامپیوتر
مینی کامپیوتر