معاون پژوهش مركز پژوهش های مجلس:

اندیشکده حکمرانی از ظرفیت تمام نخبگان استانی استفاده می کند

اندیشکده حکمرانی از ظرفیت تمام نخبگان استانی استفاده می کند

به گزارش مینی کامپیوتر، اردبیل معاون پژوهش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از ظرفیت دانشگاه های استان به نحو مطلوبی استفاده نمیشد و راه اندازی اندیشکده حکمرانی به شکلی پاسخ به این خلاء بود که از ظرفیت اندیشمندان استانی هم استفاده گردد.


بهروز طهماسب کاظمی، ۲۷ خرداد در آیین افتتاح اندیشکده حکمرانی استان اردبیل اظهار نمود: احساس نیاز از اوایل انقلاب برای ایجاد نهاد مشورتی برای مجلس شورای اسلامی بود که در قانونگذاری و تصمیم سازی بازوی مشورتی باشد و بدین طریق مرکز پژوهش های مجلس بوجود آمد.

وی اظهار داشت: بیشتر از هزار تا عضو هئیت علمی در استان اردبیل داریم که ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه فعالیتهای اندیشکده حکمرانی در استان است.

کاظمی اضافه کرد: از ظرفیت دانشگاه های استان به نحو مطلوبی استفاده نمی شد و راه اندازی اندیشکده حکمرانی به شکلی پاسخ به این خلاء بود که از ظرفیت اندیشمندان استانی هم استفاده گردد.

معاون پژوهش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با همان رویکرد مرکز پژوهش های مجلس، اندیشکده های حکمرانی استان ها را راه اندازی می نماییم تا هم از ظرفیت نخبگان و اندیشمندان تمام استان ها استفاده گردد و هم بعنوان بازوی پژوهشی مرکز پژوهش های مجلس عمل کنند.

وی اظهار نمود: در حوزه های کلان که احتیاج به استفاده از نظرات تمام نخبگان کشوری است این اندیشکده ها سبب کوتاه شدن فاصله ها و دستیابی سریع به راهکار ها و راهبردها و کمک به قانونگذاری می شوند.

مناطق مختلف جغرافیایی احتیاج به مساله شناسی و راهکارهای متفاوتی دارند
علی فرهادی، معاون اجرایی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی هم در این نشست اظهار داشت: این اندیشکده حکمرانی استان برای تغییر است و متصل به مرکز به پژوهش های مجلس است.

وی ادامه داد: ما در روش و جزئیات حکمرانی اشکالاتی داریم و راه اندازی این اندیشکده ها هر چند دیر ولی لزوم اساسی دارد.

فرهادی خاطرنشان کرد: مناطق مختلف جغرافیایی احتیاج به مساله شناسی و راهکارهای متفاوتی دارند و این از راه اندیشکده های حکمرانی که به شکلی تمرکززدایی در تصمیم سازی و تصمیم گیری است می تواند جامه عمل بپوشد.

معاون اجرایی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اظهار نمود: مرکز پژوهش سبب بسیاری از اتفاقات خوب و مانع بسیاری از اتفاقات بد بود و تصمیم به راه اندازی اندیشکده های حکمرانی استان ها از آن رو بود که دیگر نمی شود فقط از مرکز کشور تصمیم ها صادر شود بلکه باید از نظرات نخبگان استانی با عنایت به مسائل استانی که راهکارهای بومی هم طلب می کند استفاده گردد.





منبع:

1402/03/27
16:36:31
5.0 / 5
226
تگهای خبر: دانشگاه , فعالیت , هك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
مینی کامپیوتر