سرپرست دانشگاه صنعتی امیركبیر خبر داد

امکان عرضه آموزش های حوزه بنادر و دریانوردی در دوره های ارشد و کارشناسی

امکان عرضه آموزش های حوزه بنادر و دریانوردی در دوره های ارشد و کارشناسی

به گزارش مینی کامپیوتر، سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر از امکان عرضه آموزش های حوزه بنادر و دریانوردی در دوره های کارشناسی و ارشد اطلاع داد و اظهار داشت: علاوه بر آن دانشگاه صنعتی امیرکبیر می تواند به صورت کوتاه مدت یا دراز مدت آموزش های تخصصی در حوزه بنادر و دریانوردی عرضه نماید.


به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از ایسنا، علیرضا رهایی در نشست مسؤلان سازمان بنادر و دریانوردی با مسؤلان دانشگاه بر لزوم کسب گواهی تخصصی برای فعالیت در حوزه بنادر و دریانوردی تصریح کرد و اظهار داشت: دانشگاه ها می توانند در زمینه عرضه بسته جامعی از آموزشی های تخصصی کوتاه مدت یا بلند مدت(سه تا دو ساله) در حوزه مهندسی بنادر و دریانوردی اقدامات خوبی را عرضه کنند بگونه ای که سازمان بنادر خود بحث هدایتگری و نظارت کلی را پیش ببرد. ایشان در ادامه خاطرنشان کرد: علاوه بر موارد فوق در حوزه بنادر و دریانوردی میتوان آموزش های منتهی به کسب مدرک در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد را در پردیس دانشگاه تدوین و پیگیری کرد.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اینکه در حوزه بنادر و دریانوردی می شود اقدامات تحقیقات محور عامی مثل اقتصاد دریا را در دانشگاه مطرح نمود، اضافه کرد: البته این حوزه موضوعات بسیاری را در بر می گیرد. هم اکنون ما با خیلی از سازمان ها در چارچوب سامانه ساتع کار می نماییم و تجربه خوبی هم با سازمان راهداری انجام دادیم که میتوان آنرا در حوزه بنادر و دریانوردی هم اجرایی کرد.
رهایی همینطور از تشکیل کمیته مشترک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با صنایع فولاد اطلاع داد و اضافه کرد: در این کمیته سه و نیم میلیارد تومان بودجه در نظر گرفتند که اگر رساله ها متناسب با نیازها باشند و از سوی کمیته معرفی شوند مورد حمایت قرار بگیرند.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تدوین طرح جامع آموزش مهندسی کشور اطلاع داد و اظهار داشت: حدود یک سالی است روی این طرح که یک طرح بین دانشگاهی است، کار کردیم. در واقع این طرح کلان آموزش های مهندسی ما را نشان داده است و مراحل تایید نهایی خود در وزارت علوم را هم طی کرده است و در صورت ابلاغ کل آموزش مهندسی کشور در این قالب قرار می گیرد به صورتی که مباحث مهارت محوری در آن به خوبی دیده شده است.
رهایی تصریح کرد: در زمینه سیستم های ساحلی ما گروه پایش در دانشگاه صنعتی امیرکبیر داریم که در بحث پایش سلامت بین دانشکده مهندسی دریا و دانشکده مهندسی عمران کارهای بزرگی نظیر پایش سلامت برج میلاد را انجام می دهند. ازاین رو یکی از زمینه های خوبی که در مورد سازه های بندری بویژه از نظر حساسیت، سلامت و خوردگی که امکان دارد، مطرح شود میتوان کارهای بزرگی را انجام داد.
وی اظهار داشت: رویکرد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این دوره در خصوص حل مسائل صنعت و پشتیبانی از نیازهای کشور در حوزه های مختلف صنعتی است. در این حوزه سه حوزه مهندسی دریا، مهندسی هوا فضا و هوش مصنوعی اولویت های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این دوره تعریف شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رهایی اضافه کرد: ابلاغ سیاست های کلی توسعه دریا محور توسط مقام معظم رهبری به دولت، لزوم و نیاز همکاری بین سازمان بنادر و دانشگاه صنعتی امیرکبیر را الزامی می کند ؛ این دانشگاه دارای یک دانشکده مهندسی دریا با سابقه طولانی و موفق هم در تربیت نیروی انسانی متخصص و هم در انجام پروژه های صنعتی دریائی تاثیر گذار است.



1402/10/04
08:17:35
5.0 / 5
324
تگهای خبر: دانشگاه , سیستم , فعالیت , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
مینی کامپیوتر