ایجاد ۱۲۵ کد رشته جدید دانشگاه علمی کاربردی بر اساس آینده پژوهی

ایجاد ۱۲۵ کد رشته جدید دانشگاه علمی کاربردی بر اساس آینده پژوهی

مینی کامپیوتر: به گزارش مینی کامپیوتر، معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اشاره به طرح آمایش اظهار داشت: در این طرح حدود ۳ هزار کدرشته محل حذف، یک هزار کدرشته محل و ۱۲۵ کد رشته جدید برمبنای آینده پژوهی به وجود آمد.



به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از ایسنا، با حضور فتحیان، معاون نظارت و سنجش دانشگاه، فتحی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان ها، روسای واحدهای استانی و روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان، جلسه شورای تعامل و هم اندیشی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی منطقه ۵ کشور شامل استانهای ایلام، لرستان، کردستان و کرمانشاه به صورت حضوری و مجازی به میزبانی واحد استان لرستان برگزار شد.

در این جلسه، فتحیان با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی، یک دانشگاه مهارتی و مردمی است، عنوان کرد: این دانشگاه برپایه نیاز جامعه و متکی به بخش خصوصی فعالیت دارد و جز دانشگاه های نسل چهار به حساب می آید.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب و سایر مسئولین در محافل مختلف درمورد لزوم ایجاد اشتغال خاطرنشان کرد: با توجه به زنجیره ارزش این دانشگاه که مبتنی بر ایجاد اشتغال است، می تواند با استفاده از آموزش مهارت های مورد نیاز جامعه و تربیت نیروی ماهر به ایجاد اشتغال در کشور کمک نماید.

وی، یکی از اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی را ایجاد رشته های مبتنی بر شغل عنوان نمود و اظهار داشت: این دانشگاه با توجه به نیاز صنعت به ایجاد رشته های شغل محور، مبادرت به تدوین و بازبینی رشته های مورد نیاز بازار کار و بخش صنعت کرده است.

فتحیان ضمن اشاره به طرح آمایش اضافه کرد: در طرح آمایش، رشته های تحصیلی بازبینی و تدوین شدند، به صورتی که حدود ۳ هزار کدرشته محل حذف، یک هزار کدرشته محل ایجاد و ۱۲۵ کد رشته جدید برمبنای آینده پژوهی، طرح آمایش و نیازهای کشور تدوین شده واین طرح در حال تکمیل است.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی، برندسازی این دانشگاه را از دیگر برنامه های مهم برشمرد و اضافه کرد: درهمین راستا و با هدف بالابردن کیفیت آموزشی، طرح های نظارتی از قبیل طرح پایش، نظارت بین استانی و نظارت هوشمند را به شکل جدی پیگیری می نماییم.

وی در قسمت دیگری از سخنان خود به بحث پذیرش دانشجو به شرط تضمین اشتغال پرداخت و اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی نخستین دانشگاهی است که این طرح را به شیوه خاص خود اجرا می کند و با همکاری مراکز آموزش علمی کاربردی که اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان را تضمین کردند، تعداد ۶ هزار و ۵۱۸ نفر ظرفیت بوجود آمده است.

فتحیان خاطرنشان کرد: بر مبنای تفاهمنامه همکاری با وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی، در مراکز آموزش علمی کاربردی همزمان مراکز کاریابی و مشاوره تخصصی راه اندازی می شود.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی، یکی از مباحث مهم در دانشگاه جامع علمی کاربردی را صلاحیت حرفه ای عنوان نمود و اظهار داشت: ۸ سطح در چهارچوب صلاحیت حرفه ای وجود دارد که ارزیابی سطوح ۴ به بالا به عهده دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این نشست، روسای واحدهای استانی منطقه ۵، نمایندگان شورای تعامل مراکز و روسای مراکز آموزش علمی کاربردی هم به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.




1402/11/23
08:37:01
5.0 / 5
454
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
مینی کامپیوتر