جوان ترین و پیرترین متقاضیان نوبت اول کنکور عرضه شدند

جوان ترین و پیرترین متقاضیان نوبت اول کنکور عرضه شدند

به گزارش مینی کامپیوتر، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور به جوان ترین و مسن ترین متقاضیان نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ اشاره نمود و اضافه کرد: مسن ترین فرد کنکور ۷۵ ساله از تهران و جوان ترین هم ۱۳ ساله از شهر کاشان است.


به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از ایسنا، رضا محمدی در حاشیه بازدید از جلسه کنکور حوزه دانشگاه الزهرا(س) ضمن اشاره به برگزاری آزمون گروه آزمایشی تجربی از بامداد امروز، اظهار نمود: نتایج اولیه نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ دهه دوم خرداد ماه به شکل نتایج خام در سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد.
ایشان در ادامه خاطرنشان کرد: نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در تاریخ های ۵ و ۶ تیر ماه در حوزه های امتحانی برگزار می گردد.
معاون وزیر علوم تصریح کرد: گروه آزمایشی علوم تجربی با ۴۲۲ هزار و ۱۱۹ متقاضی دارای بیشترین شرکت کننده در نوبت اول آزمون سراسری است که در این گروه ۶۷ درصد زن و ۳۳ درصد مرد هستند.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور به جوان ترین و مسن ترین متقاضی نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ اشاره نمود و اضافه کرد: مسن ترین فرد کنکور ۷۵ ساله از تهران و جوان ترین هم ۱۳ ساله از شهر کاشان است.
محمدی تصریح کرد: در گروه علوم تجربی مسن ترین متقاضی نوبت اول کنکور، ۷۵ ساله و جوان ترین هم ۱۴ ساله از شهرستان پاکداشت است.
او در آخر تصریح کرد: نتایج اولیه کنکور دهه اول مرداد اعلام می شود و داوطلبان نیمه دوم مرداد انتخاب رشته را انجام می دهند.


1404/02/13
10:48:18
5.0 / 5
16
تگهای خبر: دانشگاه , سایت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
لینک دوستان مینی كامپیوتر
مینی کامپیوتر