دستغیب:

وزارت ارتباطات از توان بخش خصوصی در امور غیرحاکمیتی بهره بگیرد

وزارت ارتباطات از توان بخش خصوصی در امور غیرحاکمیتی بهره بگیرد

به گزارش مینی کامپیوتر، رئیس دیوان محاسبات کشور در دیدار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید از ظرفیت سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی بهره ببرد.



به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از مهر، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حاضرشدن در دیوان محاسبات کشور، با احمدرضا دستغیب، رئیس دیوان محاسبات ملاقات و گفتگو کرد.
در این دیدار دستغیب با تأکید بر ایجاد تحول و ارتقاء راندمان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، اضافه کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید از ظرفیت سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی بهره ببرد و با ارتقاء الگوی مدل اقتصادی مبحث بند (الف) ماده (۶۵) قانون برنامه هفتم پیشرفت، زمینه را برای اتصال به شبکه ملی اطلاعات از راه شبکه دسترسی مبتنی بر تار (فیبر نوری) فراهم آورد.
در این جلسه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تشکر از رویکرد پیشگیرانه رئیس کل دیوان محاسبات، خواهان مساعدت این نهاد نظارتی در امتداد تحقق اهداف توسعه شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد رقومی (دیجیتال) شد.
گفتنی است، در این نشست موارد در رابطه با موانع و مشکلات اجرایی در توسعه شبکه ملی و اقتصاد رقومی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است که در این جلسه موارد در ارتباط با موانع و مشکلات اجرایی در توسعه شبکه ملی و اقتصاد رقومی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.


1404/09/25
09:10:31
5.0 / 5
157
تگهای خبر: دیجیتال , فناوری , وزیر ارتباطات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان مینی کامپیوتر در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مینی کامپیوتر