دولت آمریکا سهام اوپن ای آی را می خرد

دولت آمریکا سهام اوپن ای آی را می خرد

به گزارش مینی کامپیوتر، بنظر می رسد دولت دونالد ترامپ و شرکت اوپن ای آی مشغول مذاکره هستند تا دولت بخشی از سهام این شرکت را بخرد.


به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از انگجت، اوپن ای آی احتمالاً تازه ترین شرکت فناوری است که دولت آمریکا سهامی در آن دارد. نشریه NOTUS نخست گزارش داد مقامات ارشد آمریکایی مذاکراتی با شرکت های هوش مصنوعی درباره ی خرید سهام در شرکت هایشان انجام داده اند.

نشریه «سی ان بی سی» نیز مذاکرات را تایید و اعلام نمود مذاکرات بین دولت ترامپ و سم آلتمن مدیر ارشد اجرائی اوپن ای آی در ۲۰۲۵ میلادی انجام شد. در آن زمان مدیر ارشد اجرائی اوپن ای آی برای اولین بار ایده مذکور را پیشنهاد کرد.

این مذاکرات به توافقی احتمالی منجر گردید که احتمالاً سبب می شود اوپن ای آی داوطلبانه قسمتی از سهام خودرا به دولت آمریکا بدهد که این امر به شرکت کمک می نماید به چیزی مشابه «صندوق ثروت عمومی» (Public Wealth Fund) برسد.

اوپن ای آی نخست به این صندوق به عنوان یک سیاست صنعتی که برای شهروندان سهامی در رشد اقتصادی مبتنی بر هوش مصنوعی فراهم می آورد، معرفی نمود. با این وجود هیچ اصطلاح رسمی برای معامله احتمالی ارایه نشده و هنوز معلوم نیست دولت ترامپ چه میزان سهام می خرد. پیش از این دولت آمریکا ۱۰ درصد سهام اینتل را با سرمایه گذاری ۹ میلیارد دلاری به نام خود کرده بود.

به نوشته نشریه سی ان بی سی، مذاکرات در جریان است و بتازگی آلتمن با سیاستگذاران درواشنگتن دیدار کرده تا درباره ی قوانین هوش مصنوعی مذاکره کند. در ایام گذشته دولت دونالد ترامپ یک دستور اجرائی امضا کرد که امکان نظارت بر مدلهای این فناوری پیش از عرضه عمومی را می دهد.



منبع:

1405/03/19
09:54:37
5.0 / 5
3
تگهای خبر: آمریكا , شركت , فناوری , هوش مصنوعی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان مینی کامپیوتر در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
لینک دوستان مینی كامپیوتر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مینی کامپیوتر