در یك شركت دانش بنیان؛

فرآورده گیاهی محرك رشد طیور تولید شد

فرآورده گیاهی محرك رشد طیور تولید شد

مینی كامپیوتر: پژوهشگران یك شركت دانش بنیان موفق به تولید یك فرآورده دارویی گیاهی برای تقویت رشد و سیستم ایمنی طیور خصوصاً مرغ برای جلوگیری از تلفات ناشی از بیماریهای ویروسی شدند.



دکتر مرتضی ابوعلی دانش آموخته رشته داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده فرآورده گیاهی برای تقویت سیستم ایمنی و رشد طیور به خبرنگار مهر اظهار داشت: این محصول دانش بنیان و نوآورانه برای تقویت رشد و سیستم ایمنی طیور مورد استفاده قرار می گیرد.
وی با اعلان اینکه این فرمولاسیون مورد مشابهی در کشور ندارد اظهار داشت: در تولید این داروی تقویت سیستم ایمنی طیور از یک فرآورده گیاهی استفاده کردیم.
به گفته وی، بادرنجبویه و گیاه سرخارگل در تولید این فرآورده دارویی استفاده کردیم.
وی اظهار داشت: بدین واسطه می توان از تلفات طیور جلوگیری کرد.
ابوعلی افزود: در این شرکت دانش بنیان نظارت هایی برای پرورش مرغ در نظر گرفته شده و این فرآورده زیر نظر شرکت به طیور به صورت خوراکی داده می شود.
وی با تاکید بر اینکه با مصرف این فرآورده تلفات مرغ کاسته می شود، اضافه کرد: این فرآورده برای تقویت سیستم ایمنی مرغ، بلدرچین، کبوتر، بوقلمون و… قابل استفاده می باشد.
مدیر این شرکت دانش بنیان اضافه کرد: این فرآورده همین طور محرک رشد طیور و موجب پیش گیری از بیماریهای ویروسی خواهد شد پس از هزینه ها و تلفات دراین زمینه بواسطه فرآورده گیاهی تولید شده جلوگیری خواهد شد.
وی اظهار داشت: این فرآورده به صورت خوراکی محلول در آب شرب طبق یک برنامه ریزی مشخص به طیور داده می شود؛ استفاده از این فرآورده موجب وزن گیری مرغ و افزایش کیفیت آن نیز می شود.
مدیر شرکت اشاره کرد: هم اکنون در ابتدای کار هستیم برای اینکه این مجموعه دانش بنیان است و اخیرا کار خودرا شروع کرده؛ ولی ظرفیت خوبی برای تولید داریم.
وی اظهار داشت: تست های این فرآورده در یک مرغداری زیر نظر دانشگاه اهواز انجام شده که مستندات آن به سازمان دامپزشکی ارائه شده و در ادامه کار مجوزهای تولید آنرا اخیرا ستاندن کردیم.
ابوعلی اظهار داشت: بهنگام تست وقتی از این فرآورده ها استفاده شد، هیچکدام از طیور نیازی به آنتی بیوتیک ها نداشتند.
وی اظهار داشت: این فرآورده را در خوزستان، اهواز، ماهشهر و… در لاین های ۲۰ هزار قطعه ای جوجه استفاده کردیم.
به گفته وی، ظرفیت تولید باتوجه به میزان جوجه ریزی ۳۰-۴۰ هزار لیتر است اما هم اکنون پنج هزار تولید می نماییم.


منبع:

1399/09/06
19:14:18
5.0 / 5
1161
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , سیستم , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
مینی کامپیوتر