برنامه های آموزنده رادیو جوان كدام اند؟

برنامه های آموزنده رادیو جوان كدام اند؟

مدیر گروه دانش رادیو جوان آگاهی رسانی درباره پیشرفت های دانشمندان جوان و متخصصان داخلی كشور را از موضوعاتی عنوان نمود كه لازم است در برنامه ها روی آن كار شود.


علی رضا محمدنیا که سال ها تهیه کننده رادیو بوده است، درباره برنامه های گروه دانش رادیو جوان به ایسنا اظهار داشت: یکی از بخش هایی که باید روی آن کار کرد، آگاهی رسانی درباره پیشرفت های دانشمندان جوان و متخصصان داخلی در کشورمان است؛ ضمن این که خیلی از رخدادهای مختلف اجتماعی همچون سیاست گذاری در بخش های مختلف یا عملکرد دستگاه های گوناگون نیازمند تحلیل علمی هستند و فقط نمی توان دانش را محدود به دستاوردهای آزمایشگاهی و تجربی دانست، این دستاوردها در حوزه های مهم که با سرنوشت عمومی اعضای جامعه ارتباط دارند باید در برنامه های رسانه ای مورد نقد و بررسی قرار بگیرند. در واقع رسانه باید نگاه موشکافانه و کاوشگرانه به مسائل جامعه داشته و مخاطب خودرا نسبت به چند و چون آنها آگاه کند.
این مدیر رادیویی اضافه کرد: برنامه «کاوشگر» رادیو جوان همچون برنامه های تحلیلی ـ علمی رادیو جوان با نگاه تیزبین رادیو به مسائل علمی و نگاه علمی به مسائل انسانی است که می توان آنرا صدای آگاهی در رادیو جوان دانست. «کاوشگر» به دنیای بزرگ علم سفر کرده و دانستنی های جذاب پدیده های علمی را مرور می کند. این برنامه نه فقط برای متخصصان که برای عموم شنوندگان خود جذاب بوده و در طرح جدید برنامه تلاش داریم تا سطح برنامه و نحوه پرداخت به موضوعات را ارتقاء دهیم، چونکه برنامه ای از جنس کاوشگر می تواند جوانانی را که از فضای علم و دانش دور هستند به این حوزه علاقمند کرده و در آنها برای کسب آگاهی و اطلاعات بیشتر، ایجاد انگیزه کند. تهیه کننده جدید این برنامه حسین خلیل نژاد است.
محمدنیا درباره یکی دیگر از برنامه های رادیوجوان که هر هفته به یکی از شهرهای ایران سفر می کند تا شنوندگان جوان خودرا با جاذبه های گردشگری و فرصت های شغلی هر منطقه آشنا کند، اظهار داشت: برنامه «موج جوونی» سفر خودرا اردیبهشت ۹۵ از شهر گل و گلاب ایران، قمصر شروع کرد و در طول چهار سال و نیم از حدود ۳۰۰ شهر و روستا عبور کرده است. این برنامه به سبب شیوع ویروس کرونا از اسفند ۹۸ تا خرداد امسال همه سفرهای خودرا کنسل کرد و از تیر ماه امسال با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی سفرهای خودرا از سر گرفت.
او با اشاره به رویکرد جدید برنامه بیان کرد: این برنامه رادیویی در طول سال ۹۸ با مشارکت وزارت کشور و شورای اسلامی شهرهای مختلف و با هدف همدلی و همراهی با مردم، «پویش همدلی» را راه اندازی نمود و به کمک مردم سیل زده استان سیستان و بلوچستان و هم وطنان گرفتار در برف گیلان رفته است. در هفته وحدت امسال نیز هر روز به یکی از شهرهای استان های سنّی نشین کشور عزیزمان سفر کرد تا صدای وحدت مسلمانان ایران را به گوش همه جهانیان برساند.
علی رضا محمدنیا با اشاره به اینکه مهم ترین هدف رادیوجوان در برنامه های علمی، بیان جذاب و ساده مفاهیم پیچیده علمی برمبنای نیاز مخاطب شبکه است اظهار داشت: در اتاق فکر شبکه، برنامه شخصیت محور «رادیوم» را طراحی نموده ایم و مجری برنامه سیاوش صفاریان پور است که به جهت سبک اجرایش، باعث شده تا طیف بیشتری از مخاطبان با سطح سواد مختلف، شنونده برنامه باشند. هدف اصلی «رادیوم» بیان علم به زبان ساده اما کاربردی است که هم مخاطب خاص و مشتاق علم و هم مخاطب عام را با خود همراه می کند.
مدیر گروه جوان و دانش رادیوجوان یکی از کمک های این شبکه به مخاطب مشتاق حوزه کسب وکار را ارائه ی نقشه ی مسیر استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان توسعه یافته از شروع شکل گیری تا موقعیت فعلی شان دانست و بیان کرد: «جوان آپ» صدای جوانانی است که قدم های مثبتی را در جهت ارزآوری و بی نیاز کردن کشور از صادرات نفت برداشته اند. جوان هایی سرشار از انرژی و پویایی که با تاکید بر آنها، خیلی از مشکلات فناورانه صنعت را می توان حل کرد. این برنامه را یک زوج برنامه ساز تهیه می کنند که همیشه دغدغه ساخت یک برنامه کسب وکار را داشته اند و تا امروز «جوان آپ» با اقبال خوبی از طرف شنوندگان روبه رو گشته است.
محمدنیا در آخر درباره انتخاب موضوعات برنامه ها اظهار داشت: برخی از موضوعات را از روی مناسبت های تقویمی انتخاب می نماییم و برخی دیگر را بوسیله پیامک هایی که شنوندگان به شبکه ارسال می کنند و پیشنهاداتی که ارائه می دهند. همه برنامه سازان گروه دانش رادیوجوان می کوشند تا نسل جدید برنامه های علمی رادیو را بسازند که به دور از کلیشه های تکراری، دانش را به بینش تبدیل کنند و آگاهی را به مخاطبان خود هدیه دهند.



1399/08/20
12:07:10
5.0 / 5
1622
تگهای خبر: استارتاپ , شركت , كاربر , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
مینی کامپیوتر